ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο κυνήγι του Μίνα μαζί με Πόρτο σύμφωνα με TuttoMercato

Ο Γέρι Μίνα της Έβερτον σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2022-2023 στο "Γκούντισον Παρκ", Λίβερπουλ | Κυριακή 14 Μαΐου 2023
Ο Γέρι Μίνα της Έβερτον σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2022-2023 στο "Γκούντισον Παρκ", Λίβερπουλ | Κυριακή 14 Μαΐου 2023 © 2023/JON SUPER/AP IMAGES

Η ιστοσελίδα TuttoMercato εμπλέκει τον Ολυμπιακό στο κυνήγι του Γέρι Μίνα, για τον οποίο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Πόρτο.

Ο Γέρι Μίνα επιθυμεί να φύγει από τη Φιορεντίνα όπου δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής, ώστε να είναι έτοιμος για το Copa America του καλοκαιριού.

Η Πόρτο έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 29χρονου Κολομβιανού στόπερ, όμως η ιστοσελίδα TuttoMercato εμπλέκει και τον Ολυμπιακό.

"Εκτός από την Πόρτο, όμως, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει επίμονα και ο Ολυμπιακός. Ο ελληνικός σύλλογος αναζητά κεντρικό αμυντικό και ο Μίνα έχει ένα προφίλ που αρέσει αρκετά στον Κάρλος Καρβαλάλ. Και οι δύο σύλλογοι καλούνται πλέον να έρθουν σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα (η οποία δεν θα τον αφήσει δωρεάν). Πάνω από όλα θα πρέπει να βρουν συμφωνία με τον παίκτη που ζητά εγγυήσεις για την ενδεκάδα, δεδομένου ότι μέχρι τώρα έχει παίξει λιγότερο από 200 λεπτά μοιρασμένα σε επτά συμμετοχές", αναφέρει το δημοσίευμα μεταξύ άλλων.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2023, ως ελεύθερος έπειτα από πέντε χρόνια στην Έβερτον. Στην Αγγλία βρέθηκε από την Μπαρτσελόνα, η οποία τον έφερε στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2018 από την Παλμέιρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ