ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στο κάδρο ο Ούρος Ράσιτς, συζητήσεις για ανταλλαγή με Καμαρά

Braga's Uros Racic, left, challenges for the ball with Fiorentina's Sofyan Amrabat during the Europa Conference League playoff first leg soccer match between SC Braga and Fiorentina at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Feb. 16, 2023. (AP Photo/Luis Vieira)
Ο Ούρος Ράσιτς με τη φανέλα της Μπράγκα @ 2023 LUIS VIEIRA / AP IMAGES

Ο Ούρος Ράσιτς βρίσκεται στο κάδρο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στον άξονα και υπάρχουν συζητήσεις για ανταλλαγή με τον Μαντί Καμαρά. Ο Σέρβος μέσος αγωνίζεται στη Σασουόλο και παίζει στο "έξι" και το 'οκτώ".

Ο Ολυμπιακός κινείται στην τελευταία μέρα του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού για την ενίσχυση στον άξονα και ένα από τα ονόματα που τον απασχολούν είναι ο 25χρονος μέσος της Σασουόλο, Ούρος Ράσιτς.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν μάχη και με τον χρόνο, προκειμένου να προλάβουν να τον κάνουν δικό τους είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό. Μάλιστα, στις συζητήσεις εμπλέκουν και τον Μαντί Καμαρά, με τον οποίο θα μπορούσε να γίνει ανταλλαγή. Στην παρούσα φάση όλα ανοιχτά.

Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει ο Κάρλος Καρβαλιάλ από την Μπράγκα. Ο Ράσιτς παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Βαλένθια αντί 2.2 εκατ. ευρώ. Με τους Ιταλούς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Φέτος ο Ράσιτς είχε εννιά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σασουόλο. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ