ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Μπιέλ, ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους

Ο Μπιέλ κατά την άφιξη του στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού | 31 Αυγούστου 2022
Ο Μπιέλ κατά την άφιξη του στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού | 31 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (31/8) ο Πεπ Μπιέλ με σκοπό να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού τις επόμενες ώρες στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το "μπαμ" του καλοκαιριού με την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη με τον 25χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό να φτάνει στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (31/8).

Ο Ισπανός μέσος αναμένεται να περάσει την Πέμπτη από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και να έρθουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Μπιέλ κατά την άφιξη του στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού | 31 Αυγούστου 2022
Ο Μπιέλ κατά την άφιξη του στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού | 31 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Φέτος, με το πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει από τις 17 Ιουλίου στη Δανία, έχει ξεκινήσει βασικός και στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει η Κοπεγχάγη, με πέντε γκολ και τρεις ασίστ. Ο Ισπανός ήταν βασικός και στις διπλές αναμετρήσεις με την Τράμπζονσπορ που έδωσαν στους Δανούς το εισιτήριο για του ομίλους του Champions League.

Συνολικά, ο Μπιέλ μετράει 128 συμμετοχές, 32 γκολ και 28 ασίστ με τη φανέλα της Κοπεγχάγης σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σκόραρε και στις δύο περσινές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στον όμιλο του Conference League.

Η ομάδα της Δανίας απέκτησε τον Ισπανό επιθετικό από την Σαραγόσα αντί 5.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2019, ενώ νωρίτερα ο ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στην δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα, στη δεύτερη της Ράγιο Βαγιεκάνο, στην Αλμουντεβάρ και στην Ντεπορτίβο Αραγκόν.\

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ