ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προτάθηκαν οι Γκιλμπέρ και Ροντινέι

Ο Φρεντερίκ Γκιλμπέρ με τη φανέλα της Άστον Βίλα
Ο Φρεντερίκ Γκιλμπέρ με τη φανέλα της Άστον Βίλα AP PHOTO/RUI VIEIRA

Όσο πλησιάζουμε προς τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ολοένα και θα πέφτουν καινούργια ονόματα στο τραπέζι στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και μπήκαν στη λίστα για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ μετά την αποδέσμευση του Βρσάλικο και του Λαλά και ο Μίτσελ σε συνεργασία με τη διοίκηση και τον Ζοζέ Ανιγκό έχουν ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη διεθνή αγορά.

Παράλληλα, όμως, προτείνονται συνεχώς στους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους, είτε τον επόμενο μήνα είτε το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι πιο εύκολη η διαπραγμάτευσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία εικοσιτετράωρα προτάθηκαν στον Ολυμπιακό ο Φρεντερίκ Γκιλμπέρ της Άστον Βίλα και ο Ροντινέι, που μένει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο.

Ο Γκιλμπέρ, ο οποίος τον επόμενο μήνα θα κλείσει τα 28, μένει ελεύθερος από την Άστον Βίλα τον Ιούνιο, αλλά ήδη ψάχνει τη διέξοδο, καθώς δεν αγωνίζεται και έχει μόνο τρεις συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα.

Ο Γάλλος αμυντικός είχε παραχωρηθεί δανεικός την περασμένη σεζόν στην Στρασμπούρ, με την οποία έπαιξε σε 35 αγώνες και είχε τέσσερις ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Καέν και στην Μπορντό και η χρηματιστηριακή αξία του αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ.

Ο Ροντινέι Μαρσέλο ντε Αλμέιδα όπως είναι το πλήρες όνομά του, που σε δύο μήνες θα κλείσει τα 31, μένει ελεύθερος από την Φλαμένγκο στο τέλος Δεκεμβρίου και ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός της πατρίδας του, αλλά προέρχεται από μία καλή σεζόν όπου είχε 46 συμμετοχές και έξι ασίστ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, ο Ροντινέι έχει προσφορές από ομάδες της χώρας του, αλλά και των ΗΠΑ και έχει προταθεί σε ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η αξία του ανέρχεται στο 1.300.000 ευρώ και κατά τη θητεία του στη Φλαμένγκο είχε συνολικά 163 αγώνες, 6 γκολ και 17 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε, την Κορίνθιανς και την Πόντε Πρέτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ