ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προχωρά του Αμαβί

Ο Ζορντάν Αμαβί με τη φανέλα της Μαρσέιγ
Ο Ζορντάν Αμαβί με τη φανέλα της Μαρσέιγ AP PHOTO/DANIEL COLE

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κλείσει τη συμφωνία με τη Μαρσέιγ για τον δανεισμό του 28χρονου αριστερού μπακ, Ζορντάν Αμαβί.

Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει θέσει σε εφαρμογή τις διαδικασίες απόκτησης του Ζορντάν Αμαβί από τη Μαρσέιγ.

Τουλάχιστον αυτό επικαλούνται πηγές από το εξωτερικό. Όπως, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος Μάρκο Κοντέριο από το ιταλικό Tutto Mercato. Ο Ιταλός ρεπόρτερ κάνει λόγο για δανεισμό και οψιόν αγοράς του 28χρονου Γάλλου αριστερού μπακ χωρίς ν' αναφέρεται πάντως σε συγκεκριμένα ποσά ή άλλους όρους.

Δεδομένου ότι μεταξύ των δύο ομάδων άνοιξε δίαυλος επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της κουβέντας για τον δανεισμό του Ντε Λα Φουέντε, οι πληροφορίες που έρχονται από Ιταλία και Γαλλία μοιάζει να αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Ούτως ή άλλως, ο Αμαβί είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει αρκετό καιρό τους ερυθρόλευκους και το όνομά του δεν προέκυψε ξαφνικά στην επικαιρότητα.

Μάλιστα η Provence της Μασσαλίας συμπληρώνει στα προηγούμενα ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη απορρίψει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αντιμετωπίζει με θετικό τρόπο την προοπτική της ελληνικής ομάδας.

Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, ο 28χρονος Γάλλος ξεπήδησε από τις ακαδημίες της Νις, έπαιξε στην πρώτη ομάδα για δύο σεζόν κάνοντας αισθητή την παρουσία του και πωλήθηκε στη Μαρσέιγ τον Αύγουστο του 2017. Την περσινή σεζόν έπαιξε συνολικά 13 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ