ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πλησιάζει στην απόκτηση σέντερ φορ, κινήσεις για δεύτερο στόπερ, κεντρικό χαφ και εξτρέμ

Ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ
Ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση σέντερ φορ ευελπιστώντας να τον κλείσει μέσα στην εβδομάδα ενώ παράλληλα συνεχίζει τις κινήσεις για να έρθει στο μεγάλο λιμάνι ακόμη ένας στόπερ, όπως επίσης κεντρικό χαφ και εξτρέμ.

Εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση σέντερ φορ ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε επαφές με τέσσερις – πέντε κεντρικούς επιθετικούς και ευελπιστούν να κλείσουν έναν εξ΄ αυτών μέσα στην εβδομάδα.

Άλλωστε, η πειραϊκή ομάδα αναχωρεί την Τρίτη (25/7) για την Σκωτία για το φιλικό παιχνίδι με τους Ρέιντζερς την Τετάρτη (26/7), ενώ θα ακολουθήσει το ταξίδι στην Αγγλία για το ματς με τη Νόριτς το Σάββατο (29/7) και ο Μαρτίνεθ έχει διαθέσιμο μόνο τον Αραμπί.

Οι στόχοι για την επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές για τον Μάρκος Αντρέ, τους ελεύθερους Μαριάνο Ντίας και Αλφρέδο Μορέλος, όπως και για ακόμη έναν φορ, που λέγεται ότι είναι Ισπανός, αλλά παίζει σε πρωτάθλημα εκτός της πατρίδας του.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Νικολάς Φρέιρε, αλλά κινείται για να έρθει άμεσα και ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός, με το βλέμμα να είναι στραμμένο αυτή τη στιγμή στον Ντομίνγκος Ντουάρτε.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι θετικός στην προοπτική των "ερυθρόλευκων" και πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι η πειραϊκή ομάδα έχει νέες επαφές με τη Χετάφε στην προσπάθεια να κλείσει τον παίκτη, με τον οποίο ο Μαρτίνεθ συνεργάστηκε στη Γρανάδα. Ο 28χρονος στόπερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Χετάφε μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Επαφές για τις μεταγραφές κεντρικού χαφ και εξτρέμ

Από εκεί και πέρα, ο Κορδόν και ο Ναβάρο έχουν επαφές για τις μεταγραφές κεντρικού χαφ και εξτρέμ. Σχετικά με το πρώτο, οι δύο Ισπανοί έχουν ψαχτεί για τον Σαντιάγκο Χεζέ της Ουρακάν, ο οποίος δεν είναι εύκολη περίπτωση, καθώς οι Αργεντινοί ζητούν 8.000.000 ευρώ. Πληροφορίες θέλουν την πειραϊκή ομάδα να είναι σε διαπραγματεύσεις με δύο ακόμη μέσους, έναν που αγωνίζεται επίσης σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής και έναν που παίζει σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Όσο για τον εξτρέμ, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για δύο πλάγιους επιθετικούς μέχρι το φινάλε των μεταγραφών. Τουλάχιστον τον ένα, όμως, τον χρειάζεται άμεσα, καθώς ο Μαρτίνεθ έχει στη διάθεση του τον Μασούρα, τον Βρουσάι και τον κατά συνθήκη πλάγιο επιθετικό Μπιέλ. Άλλωστε, ο Ισπανός προπονητής δεν υπολογίζει τους Μπουτούτσι, Γκάρι Ροντρίγκες, Ζινκερνάγκελ, Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι σε επαφές με δύο παίκτες από την ευρωπαϊκή αγορά και αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ