ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Περιμένει την απάντηση του Κόνραντ ντε λα Φουέντε, σκληρή μάχη με την Μπεσίκτας

Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε
Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε AP

Μάχη για την απόκτηση του Κόνραντ ντε λα Φουέντε δίνει ο Ολυμπιακός με τον 21χρονο εξτρέμ να βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Σκληρό πόκερ για την απόκτηση του Κόνραντ ντε λα Φουέντε, ο οποίος αποτελεί το μήλον της έριδος για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει δίαυλο επικοινωνίας με την Μαρσέιγ και, κυρίως, περιμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή άμεσα προκειμένου να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, οι ερυθρόλευκοι καλύπτουν τα “θέλω” του Αμερικανού (με ισπανικό διαβατήριο) πλάγιου επιθετικού σε ό,τι αφορά το οικονομικό, ο οποίος έχει ενημερωθεί αναλυτικά για τον Ολυμπιακό, μέσω γνωστών, αλλά και του γραφείου μάνατζερ που τον εκπροσωπεί και μεσολάβησε για τις μεταγραφές του Άβιλα και του Αλίγιαγκιτς στην πειραϊκή ομάδα.

Ο 21χρονος εξτρέμ απασχολεί την Μπεσίκτας και την Θέλτα, ενώ στη Γαλλία υπάρχουν αναφορές για ενδιαφέρον της Νις και της Πόρτο. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός συναντά τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό από την πρώτη. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει κάνει μπάσιμο για τον παίκτη και αναμένει και εκείνη την απάντησή του.

Μάλιστα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπεσίκτας, Τσεϊχούν Καζαντσί σε δηλώσεις του τις τελευταίες ώρες στα τουρκικά ΜΜΕ υποστήριξε: “Συμφωνήσαμε με την Μαρσέιγ για τον Κόνραντ ντε λα Φουέντε, αλλά ο παίκτης δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση. Αυτό θα γίνει σήμερα – αύριο”.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Μπεσίκτας ζήτησε δανεικό από την ομάδα της Μασσαλίας τον Ντε λα Φουέντε με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θέλει να οριστεί η οψιόν στα τέσσερα εκατομμύρια και η Μαρσέιγ φέρεται να επιθυμεί το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ. Σχετικά με τον Κόνραντ, η τουρκική ομάδα του προσφέρει 900.000 ευρώ ετησίως (εισπράττει 700.000 από τον σύλλογο της Μασσαλίας) και συμβόλαιο 1+3 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του, έχει πλευρίσει τον Αμερικανό επιθετικό, ο οποίος αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και προσπαθεί να αποσπάσει την θετική απάντησή του, έχοντας παράλληλα συζητήσεις με τη Μαρσέιγ για τον ετήσιο δανεισμό του.

Ταυτόχρονα, οι ερυθρόλευκοι έχουν επαφές με τον (ελεύθερο από την Μπέτις) Κρίστιαν Τέγιο και με την Μπαρτσελόνα για τον επιτελικό χαφ Άλεξ Κογιάδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ