ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πάτησε Αθήνα και ο Κίνι για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους

Ο Κίνι κατά την άφιξη του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού
Ο Κίνι κατά την άφιξη του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Κίνι βρίσκεται και αυτός στην Αθήνα από το βράδυ της Δευτέρας (10/7) με σκοπό να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει τη δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή των ερυθρόλευκων.

Δύο ώρες μετά την άφιξη του Βιθέντε Ιμπόρα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ένας ακόμη παίκτης που θα υπογράψει στους "ερυθρόλευκους" αφίχθη στην Αθήνα. Ο λόγος για τον Κίνι με την πτήση του Ισπανού αμυντικού να προσγειώνεται στην Ελλάδα λίγο πριν τις 8 και τον 33χρονο μπακ να πηγαίνει για εξετάσει και εν συνεχεία στα γραφεία της ομάδας του Πειραιά.

Ο Κίνι κατά την άφιξη του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού
Ο Κίνι κατά την άφιξη του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Κίνι όπως έχουμε γράψει είναι ένας παίκτης που παίζει στη θέση του δεξιού μπακ και είναι γνωστός στον Μαρτίνεθ καθώς τον είχε στη Γρανάδα, ενώ στους ερυθρόλευκους θα είναι μία πολύτιμη λύση μαζί με τον Ροντινέι.

Ο έμπειρος μπακ, ο οποίος παίζει κυρίως στα δεξιά, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο, έχει παίξει έως τώρα μόνο στην Ισπανία και συγκεκριμένα μεταξύ άλλων έχει περάσει από τη Ρεάλ Καστίγια, τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου έμεινε για τρία χρόνια και τη Γρανάδα, στην οποία βρισκόταν από το 2017 έως και τα τέλη Ιουνίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ