ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ολοκληρώνεται το deal, υπογράφει ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος SPORTING

Ο Ολυμπιακός "κλείνει" τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, αποκτώντας τον δανεικό για ένα χρόνο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του SPORT24.

Σε μια ακόμα μεταγραφή είναι πολύ κοντά ο Ολυμπιακός, καθώς ολοκληρώνει τη συμφωνία με την Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του το SPORT24.

Ο 21χρονος διεθνής κεντρικός χαφ θα συνεχίσει στους ερυθρόλευκους αρχικά με δανεισμό για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Αλεξανδρόπουλος την περσινή σεζόν μεταπήδησε στους Λισαβονέζους από τον Παναθηναϊκό έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, πραγματοποιώντας 13 συμμετοχές με τα "λιοντάρια", όμως αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα τους.

Το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ έχει ισχύ μέχρι το 2027. Ο Αλεξανδρόπουλος είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής του τριφυλλιού, έχοντας πραγματοποιήσει 77 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ με την Εθνική ανδρών έχει αγωνιστεί επτά φορές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ