ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Τούρκοι επικαλούνται τους Ισπανούς και λένε ότι προχωράει το θέμα Χάμες με τη Γαλατάσαραϊ

Οι Τούρκοι επικαλούνται τους Ισπανούς και λένε ότι προχωράει το θέμα Χάμες με τη Γαλατάσαραϊ
INTIME SPORTS

Η τουρκική ιστοσελίδα star.com.tr επικαλείται ισπανικά ΜΜΕ και αναφέρει πως η Γαλατάσαραϊ ήρθε σε συμφωνία με τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος εμφανίζεται να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Κάτι πάντως που οι ερυθρόλευκοι αρνούνται κατηγορηματικά.

Οι Τούρκοι επιμένουν για το φερόμενο ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Χάμες Ροντρίγκες. Συγκεκριμένα, η star.com.tr, η οποία επικαλείται ισπανικά ΜΜΕ αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με την τουρκική ομάδα. Ο Ολυμπιακός, πάντως, από την πλευρά του ξεκάθαρισε πως δεν ισχύει κάτι και ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται.

"Ο Χάμες Ροντρίγκες φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ. Σύμφωνα με ειδήσεις στον ισπανικό τύπο, η ιστορία του Χάμες στην Ελλάδα φτάνει στο τέλος της. Ο Κολομβιανός σταρ, ο οποίος θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό στα μέσα της σεζόν, ζήτησε από τον ατζέντή του να βρει ομάδα.

Η Γαλατάσαραϊ ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει βόμβα. Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, η Γαλατάσαραϊ έφτασε σε συμφωνία με τον Χάμες, ο οποίος αναμένεται να φύγει. Η μεταγραφή θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες" αναφέρει το δημοσίευμα.

Πριν από δύο μέρες η AS ανέφερε πως πράγματι η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για τον Χάμες και επικοινώνησε με τον Ζόρζε Μέντες. Θέλει να τον πάρει από τον χειμώνα έγραφε η ισπανική εφημερίδα, αλλά αν δεν τα καταφέρει θα κυνηγήσει το θέμα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η AS την Πέμπτη (12/1) ξεκαθάρισε πως ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ευχαριστημένος από την παραμονή του στην Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ