ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αυτές είναι προσφορές στην Κορίνθιανς για τον Φάουστο Βέρα και οι Σειρήνες από Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ

Argentina's Fausto Vera, center, celebrates after scoring his side's second goal against Uruguay during a South America Olympic qualifying U23 soccer match at the Alfonso Lopez stadium in Bucaramanga, Colombia, Monday, Feb. 3, 2020. (AP Photo/Fernando Vergara)
Argentina's Fausto Vera, center, celebrates after scoring his side's second goal against Uruguay during a South America Olympic qualifying U23 soccer match at the Alfonso Lopez stadium in Bucaramanga, Colombia, Monday, Feb. 3, 2020. (AP Photo/Fernando Vergara) AP PHOTO / FERNANDO VERGARA

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει δύο προσφορές στην Κορίνθιανς για τον Φαούστο Βέρα, που είναι κι οι καλύτερες που έχει λάβει η βραζιλιάνικη ομάδα και οι Σειρήνες από τις Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε δύο προσφορές στην Κορίνθιανς για την απόκτηση του Φάουστο Βέρα (1,80 μ.), σύμφωνα με πληροφορίες από την Βραζιλία.

Η πρώτη πρόταση των ερυθρολεύκων ήταν κοντά στα 5.000.000 κι η δεύτερη στα 5.500.000 ευρώ (δηλαδή 6.000.000 δολάρια).

Η ομάδα του Σάο Πάολο ζήτησε 7.350.000 ευρώ (8.000.000 δολάρια) και στη Νότια Αμερική εκτιμούν ότι μπορούν να τα βρουν οι δύο πλευρές στα 6.400.000 ευρώ (7.000.000 δολάρια).

Η οικονομική διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό και την Κορίνθιανς δεν είναι μικρή, αλλά είναι η καλύτερη πρόταση που έχει η διοίκηση της Τιμάο στα χέρια της αυτή τη στιγμή, σύμφωνα πάντα με όσα προκύπτουν από την Βραζιλία.

Ο Αργεντινός μέσος είναι θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και στην πειραϊκή ομάδα κι όλα εξαρτώνται πια από τις διαθέσεις της ομάδας του.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κορίνθιανς μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 κι οι Βραζιλιάνοι έχουν υψηλές απαιτήσεις, αφενός μεν διότι απέκτησαν τον ποδοσφαιριστή από την Αρχεντίνος Τζούνιορς αντί 6.000.000 ευρώ (6.500.000 δολάρια) πριν από ενάμιση χρόνο, αφετέρου δε λόγω της ζήτησης που έχει ο Αργεντινός από την πατρίδα του.

Κατά την ιστοσελίδα egool.com.br, έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βέρα έχουν δείξει η Μπόκα Τζούνιορς, η Ρίβερ Πλέιτ, η Ρασίνγκ και η Ιντεπεντιέντε.

Ωστόσο, οι προτάσεις τους είναι για ετήσιο δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ