ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι όροι της συμφωνίας με τη Λεβάντε για τον Βέζο, σύμφωνα με την AS

Ο Ρούμπεν Βέζο κατά την άφιξή του στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό
Ο Ρούμπεν Βέζο κατά την άφιξή του στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Η ισπανική εφημερίδα AS αποκάλυψε σε δημοσίευμά της τους όρους που προβλέπει η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λεβάντε για τον Ρούμπεν Βέζο.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε με δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, Ρούμπεν Βέζο, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λεβάντε.

Ο Βέζο, μάλιστα, έφτασε την Πέμπτη (1/2) στην Ελλάδα, προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή του, του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Την Παρασκευή (2/2) η ισπανική εφημερίδα AS παρουσίασε πλευρές της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός τον απέκτησε χωρίς κάποιο αντίτιμο, εφόσον του συμβόλαιό του στη Λεβάντε έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, στο deal φέρεται να τοποθετήθηκαν κάποια μπόνους, τα οποία στο μέλλον μπορεί να αποφέρουν χρήματα στην ισπανική ομάδα. Όπως αναφέρει η AS, η Λεβάντε θα λαμβάνει συγκεκριμένο ποσό κάθε φορά που ο Ολυμπιακός προκρίνεται στο Champions League.

Επιπλέον, εάν ο Βέζο πάρει μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι, τότε οι Ισπανοί θα λάβουν μάξιμουμ ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ. Αυτό το νούμερο θα μειώνεται όσο κυλούν οι μεταγραφικές περίοδοι, έως το καλοκαίρι του 2025. Τέλος, το συγκεκριμένο ποσό θα είναι αυξημένο σε περίπτωση που ο Πορτογάλος πάρει μεταγραφή στην Premier League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ