ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Σερί σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Ο Τιαρόν Σερί
Ο Τιαρόν Σερί INTIME SPORTS

Ο Σαρόν Σερί είναι μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ. Ο ατζέντης του 34χρονου Σουριναμέζου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων, σε δηλώσεις του σε ισραηλίτικο τηλεοπτικό κανάλι.

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Σαρόν Σερί, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλίτικης ιστοσελίδας "sport5.co.il" Ο 34χρονος Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός είχε ανοίξει το σκορ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με μια εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι έστειλαν έναν δικό τους άνθρωπο που επικοινώνησε με τον Αριέλ Μποζουργκί (σ.σ. ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή), προκειμένου να μάθει το συμβόλαιό του, τις απολαβές του αλλά και τις αξιώσεις των Ισραηλινών για να προχωρήσει σε επίσημη κρούση.

Μάλιστα ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή δεν αρνήθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή, καθώς ανέφερε σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι Sport: "Είναι κολακευτικό που ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, δεν είναι η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που ακολουθεί τη Σερί. Έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι Χάιφα μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτήν τη στιγμή είναι επικεντρωμένος αποκλειστικά στους στόχους του συλλόγου".

Παρά το γεγονός ότι είναι 34 ετών, η Μακάμπι Χάιφα προτίθεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, καθώς είναι σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Ο ίδιος πάντως σε συνέντευξη που έδωσε αυτό το καλοκαίρι σε άλλο ισραηλινό μέσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα. Το ίδιο δημοσίευμα που μιλά για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αναφέρει ότι απέρριψε πρόταση της Τβέντε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ