ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι απαιτήσεις της Φιορεντίνα για Γιόβιτς και το νέο ντόμινο με τους σέντερ φορ στην ισπανική αγορά

Fiorentina's Luka Jovic takes a shot during warmup before during the Europa Conference League final soccer match between Fiorentina and West Ham at the Eden Arena in Prague, Wednesday, June 7, 2023. (AP Photo/Petr David Josek)
Fiorentina's Luka Jovic takes a shot during warmup before during the Europa Conference League final soccer match between Fiorentina and West Ham at the Eden Arena in Prague, Wednesday, June 7, 2023. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Λούκα Γιόβιτς εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, να βρίσκεται στο κάδρο του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση αλλά και συνάμα πολύ δύσκολη. Το νέο ντόμινο με τους σέντερ φορ στην ισπανική αγορά

Ο Λούκα Γιόβιτς εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, να βρίσκεται στο κάδρο του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση αλλά και συνάμα πολύ δύσκολη, καθώς ο ατζέντης του βρίσκεται σε επαφές με την Μίλαν, τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και γερμανικές και γαλλικές ομάδες.

Tα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης έχουν ως εξής: Η Φιορεντίνα παραχωρεί τον γεννημένο στη Βοσνία αλλά διεθνή με την Σερβία σέντερ φορ αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή ανέρχονται στα δύο εκατομμύρια τον χρόνο και ήδη η πλευρά του βρίσκεται σε επαφές την Μίλαν, στην οποία προορίζεται για εναλλακτική λύση, καθώς οι ροσονέρι έχουν τους Ζιρού, Οκαφόρ, Οριγκί.

Η ιταλική ομάδα, πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, έχει αυτή τη στιγμή ως πρώτη επιλογή τον Ταρεμί της Πόρτο, δεύτερη τον Εκιτικέ της Παρί Σεν Ζερμέν (ως δανεικό με οψιόν αγοράς) και τρίτη τον Γιόβιτς. Βέβαια, εν μέσω μεταγραφικής περιόδου η ιεραρχία μπορεί να αλλάξει από μέρα σε μέρα, ανάλογα με τις επιθυμίες κάθε συλλόγου αλλά και των ποδοσφαιριστών.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιόβιτς αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κι ενώ απομένουν μόλις οκτώ εικοσιτετράωρα μέχρι το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν λένε το παραμικρό, όχι μόνο αν ισχύουν οι πληροφορίες από την Ιταλία για τον Γιόβιτς, αλλά και για τις υπόλοιπες υποθέσεις των σέντερ φορ.

Σε ό,τι αφορά την ισπανική αγορά, όπου δραστηριοποιείται έντονα ο Κορδόν περιμένοντας απαντήσεις, όλα θα εξαρτηθούν από τις καραμπόλες που θα προκύψουν τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Ήδη, υπάρχει ένα ντόμινο, που δεν γνωρίζουμε ακόμη πως θα εξελιχθεί.

Ο Ράφα Μιρ, για παράδειγμα, που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, φέρεται να βρίσκεται μία ανάσα από τη Βαλένθια. Όμως, η Σεβίλλη δεν αποκλείεται να τον κρατήσει, αν πουλήσει τον Εν Νεσίρι στη Γουέστ Χαμ. Αν η Βαλένθια δεν πάρει τον Ράφα Μιρ, τότε έχει ως εναλλακτική λύση τον Μπογέ, που επίσης έχει η πειραϊκή ομάδα στο στόχαστρό της.

Μάλιστα, είναι διατεθειμένη να δώσει στην Έλτσε τον Μάρκος Αντρέ, που κι ας αυτός έχει απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, στην Ισπανία έχουν συνδέσει τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα με τον Γουίλιαν Ζοζέ της Μπέτις και τον Μπρέιθγουεϊτ της Εσπανιόλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ