ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Σουάζο στην Ευρώπη για τους ερυθρόλευκους ή την Γαλατασαράι

Uruguay's Nicolás de la Cruz, left, and Chile's Gabriel Suazo vie for the ball during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup Qatar 2022 at San Carlos de Apoquindo stadium in Santiago, Chile, Tuesday, March 29, 2022. (Alberto Valdes/Pool Via AP)
Uruguay's Nicolás de la Cruz, left, and Chile's Gabriel Suazo vie for the ball during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup Qatar 2022 at San Carlos de Apoquindo stadium in Santiago, Chile, Tuesday, March 29, 2022. (Alberto Valdes/Pool Via AP) © 2022 ALBERTO VALDES / AP IMAGES

Ο ατζέντης του Γκάμπριελ Σουάζο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πελάτη του, τονίζοντας ότι ο Χιλιανός διεθνής αριστερός μπακ αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του στην Κόλο Κόλο και έρχεται Ευρώπη.

Ο Γκαμπριέλ Σουάζο αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του στη Κόλο Κόλο καθώς λήγει το συμβόλαιό του το Σάββατο (31/12) και είναι έτοιμος πια για το ταξίδι στην Ευρώπη αναζητώντας νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bolavip.com, ο διεθνής Χιλιανός αριστερός μπακ "βρίσκεται μεταξύ Ολυμπιακού και Γαλατασαράι", ενώ για τον παίκτη "έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες από την Ισπανία και την Ιταλία".

Ο ατζέντης του Σουάζο, Άλαν Σίλμπερμαν, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, παραδέχτηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Γαλατασαράι, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Σίλμπερμαν ξεκαθάρισε ότι το γραφείο του είναι εκείνο που εκπροσωπεί τον 25χρονο αμυντικό, με τον οποίο -όπως είπε- είχε επικοινωνία το τελευταίο εικοσιτετράωρο, καθώς υπήρχαν αναφορές για αλλαγή μανατζερικής στέγης κάνοντας λόγο για τον Φερνάντο Φελίσεβιτς.

Προς το παρόν, από τον Ολυμπιακό δεν λένε κάτι για τα περί επαφών με τον Σουάζο, ο οποίος τα προσεχή εικοσιτετράωρα αναμένεται να έρθει στην Ευρώπη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ