ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο πολυθεσίτης Κάλουμ Στάιλς στο κάδρο των "ερυθρολεύκων"

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο πολυθεσίτης Κάλουμ Στάιλς στο κάδρο των "ερυθρολεύκων"
ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Ολυμπιακός προτίθεται να προχωρήσει στην απόκτηση κι άλλου εξτρέμ, αριστερού μπακ και πιθανό κεντρικού χαφ, με τον πολυθεσίτη Κάλουμ Στάιλς να είναι στο κάδρο των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός σε οκτώ ημέρες δίνει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι μεταγραφικές του αναζητήσεις σταματούν. Οι ερυθρόλευκοι προτίθενται να προχωρήσουν στην απόκτηση κι άλλου εξτρέμ, αριστερού μπακ και πιθανότα κεντρικού χαφ.

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού τούτη την ώρα είναι η μεταγραφή εξτρέμ και υπάρχουν κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά παράλληλα προκύπτουν και υποθέσεις που αφορούν και άλλες θέσεις.

Ταυτόχρονα, στα υπόψη της πειραϊκής ομάδας είναι και παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν, τόσο στον άξονα όσο και στα πλάγια της επίθεσης. Όπως ο πολυθεσίτης Κάλουμ Στάιλς, ο οποίος παίζει κυρίως στη θέση του κεντρικού επιθετικού χαφ, αλλά αγωνίζεται επίσης και στα πλάγια της επίθεσης.

Ο Στάιλς έχει γεννηθεί στην Αγγλία, αλλά είναι διεθνής με την Ουγγαρία (έχει έξι συμμετοχές) και ανήκει στην Μπάρνσλεϊ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Μεγάλη Βρετανία, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ, της Φούλαμ, της Μπόρνμουθ, της Σέλτικ, της Σουόνσι και της Φερεντσβάρος, ενώ τα τελευταία εικοσιτετράωρα έπεσε στο τραπέζι το όνομα του για τον Ολυμπιακό.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπέρνλι, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπάρι και από τον Ιανουάριο του 2019 συμπεριλήφθηκε στο δυναμικό της Μπάρνσλεϊ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του μετράει ήδη 170 συμμετοχές, 10 τέρματα και 9 ασίστ. Διακρίνεται για την καλή του τεχνική κατάρτιση, την οξυδέρκεια, το πείσμα για τη μαχητικότητά του.

Η θέση στην οποία αποδίδει καλύτερα είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού μέσου. Είναι περισσότερο 8άρι και εκεί έχει χρησιμοποιηθεί στα έξι παιχνίδια της εθνικής Ουγγαρίας μέσα στο 2022. Στην Μπάρνσλεϊ, την τελευταία σεζόν (46 αγώνες, 3 τέρματα, 2 ασίστ) έπαιξε αρκετά παιχνίδια ως 8άρι, ορισμένα ως 10άρι και κάποια στα πλάγια της επίθεσης.

Σχετικά με το τελευταίο, το πρώτο εξάμηνο της περασμένης περιόδου, στο σύστημα 3-4-3 της αγγλικής ομάδας, αγωνιζόταν ως αριστερός χαφ, έχοντας μπροστά του στα εξτρέμ άλλον παίκτη. Στο δεύτερο μισό της σεζόν, όποτε χρησιμοποιούταν στα πλάγια της επίθεσης, στο 4-2-3-1, είχε ρόλο εξτρέμ. Ωστόσο, αγωνίστηκε στη Μπάρνσλεϊ κυρίως ως κεντρικός χαφ.

Πιθανό ο Στάιλς να είναι στα υπόψη του Ολυμπιακού ως μία επιπλέον λύση στον άξονα στα χαφ, καθώς η πειραϊκή ομάδα δείχνει να θέλει έναν δημιουργικό επιθετικό μέσο μέχρι να ενσωματωθεί ο Σκάρπα τον Ιανουάριο. Και, παράλληλα, να έχει τη δυνατότητα ο Μαρτίνς να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και στα πλάγια της επίθεσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ