ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Μαξ Λόου είναι στην ερυθρόλευκη λίστα και έχει ξεχωρίσει

Ο Μαξ Λόου με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι | 7 Νοεμβρίου 2020
Ο Μαξ Λόου με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι | 7 Νοεμβρίου 2020 @2020 BEN STANSALL/POOL VIA AP IMAGES

Η περίπτωση του 25χρονου αριστερού μπακ-χαφ Μαξ Λόου δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό. Τι ισχύει με την περίπτωσή του.

Τα δίχτυα του στην αγγλική αγορά για την περαιτέρω ενίσχυση του αριστερού έχει ρίξει ο Ολυμπιακός, με πληροφορίες από την Αγγλία ν' αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν, πολύ σοβαρά πια, το ενδεχόμενο απόκτησης του αριστεροπόδαρου μπακ-χαφ Μαξ Λόου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για 25χρονο πλάγιο, ο οποίος ανήκει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά η τελευταία σεζόν τον βρήκε να μετακομίζει στο Νότιγχαμ. Στη διάρκεια της θητείας του στη Φόρεστ μέτρησε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (20 στην Championship) με απολογισμό 1 γκολ και 4 ασίστ.

Οι "κόκκινοι" μπήκαν στη διαδικασία ν' ανανεώσουν την παραμονή του για τον έχουν μαζί τους και στην Premier League, αλλά δεν βρήκαν σημείο επαφής, και πλέον στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι πρωταθλητές Ελλάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς ενημέρο, έχουν τσεκάρει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του με την κατάθεση σχετικής προσφοράς στην ομάδα του.

Αρχικά την πληροφορία δημοσίευσε Άγγλος δημοσιογράφος στο twitter γράφοντας: "Οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται να πάρουν τον Λόου στον Πειραιά μετά από τις αποτυχημένες απόπειρες της Φόρεστ να τον κρατήσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ