ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοντά στον Τσικίνιο για το κέντρο, παλεύει για τον Παλομίνο

Ο Τσικίνιο σε ματς της Μπενφίκα
Ο Τσικίνιο σε ματς της Μπενφίκα AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 28χρονου Πορτογάλου Τσικίνιο για τη μεσαία γραμμή και συνεχίζει να παλεύει την περίπτωση του Αργεντινού Χοσέ Λουίς Παλομίνο

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του και ο 28χρονος Πορτογάλος Τσικίνιο (1,75μ.), που το προσεχές καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα, αποτελεί προτεραιότητα των ερυθρολεύκων.

Η πειραϊκή ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, ο οποίος φέτος μετράει 16 συμμετοχές με τους "αετούς".

Την ίδια στιγμή, οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να δουλεύουν για την απόκτηση του 34χρονου Αργεντινού Χοσέ Λουίς Παλομίνο, του οποίου το συμβόλαιο με την Αταλάντα λήγει επίσης, το καλοκαίρι. Στην περίπτωση πάντως του Παλομίνο ο Ολυμπιακός έχει να ανταγωνιστεί και τη Σαλερνιτάνα, η οποία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία.

Στο κάδρο για το κέντρο της άμυνας συγκαταλέγεται πάντα και ο Νταβίντ Κάρμο. Ο 24χρονος Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Κάρλος Καρβαλιάλ, ωστόσο η δική του περίπτωση θεωρείται πιο δύσκολη συγκριτικά με αυτή του Παλομίνο. Ο Ολυμπιακός πάντως είναι αποφασισμένος να κάνει μία ακόμη προσπάθεια για να κλείσει τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ