ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοντά στον Σέντρικ Μπακαμπού για την κορυφή της επίθεσης οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοντά στον Σέντρικ Μπακαμπού για την κορυφή της επίθεσης οι ερυθρόλευκοι
AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται υπερδραστήριος στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, με γαλλικό δημοσίευμα να αποκαλύπτει πως ο Γάλλος επιθετικός της Μαρσέιγ, Σέντρικ Μπακαμπού, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το μεγάλο όνομα που έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό από το απόγευμα της Τετάρτης είναι αυτό του Χάμες Ροντρίγκες ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους ερυθρόλευκους να "χτυπούν" και άλλους στόχους και ένας από αυτούς ενδέχεται να βρίσκεται στην Μαρσέιγ.

Ο λόγος για τον Σέντρικ Μπακαμπού, με δημοσίευμα της "Provence" να αποκαλύπτει πως ο 31χρονος φορ των Μασσαλών δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο "Βελοντρόμ" και πως ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας.

"Το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα κλείνει την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου και είναι πολύ πιθανό η Μαρσέιγ να εγκαταλείψει έναν ακόμα παίκτη της.

Αυτός είναι θα είναι ο Σέντρικ Μπακαμπού, που σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένεται μέσα στις προσεχείς ώρες να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Φτάνοντας στην Μαρσέιγ τον Ιανουάριο του 2022, ο Κονγκολέζος στράικερ δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη ούτε του Σαμπαόλι ούτε του Τούντορ ενώ δεν δηλώθηκε και στην ευρωπαϊκή λίστα της φετινής σεζόν.

Θα αποδεσμευτεί και θα υπογράψει ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Αυτός είναι ο Μπακαμπού

Ο Μπακαμπού αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, ενώ έχει αγωνιστεί και κάποιες φορές στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σοσό και έφτασε μέχρι την πρώτη της ομάδα. Το καλοκαίρι του 2014 η Μπούρσασπορ τον απέκτησε δίνοντας 1,8 εκατομμύρια ευρώ και ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε με 7,5 εκατομμύρια ευρώ στην Βιγιαρεάλ.

Εκεί έμεινε για 2,5 χρόνια όταν η Beijing Guoan έδωσε 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει στο Πεκίνο. Στην Κίνα αγωνίστηκε μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022 όταν τον πήρε η Μαρσέιγ.

Αγωνίστηκε μέχρι την Κ20 της Γαλλίας και στη συνέχει επέλεξε την εθνική ομάδα του Γκονγκό με την οποία μετρά 40 συμμετοχές και 13 γκολ. Την ίδια ώρα σε συλλογικό επίπεδο έχει 363 συμμετοχές, 151 γκολ και 38 ασίστ.

Πέρσι στην Μαρσέιγ σε μισή χρονιά αγωνίστηκε σε 24 ματς και είχε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Πάρτε μία γεύση από τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΡΣΕΙΓ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ