ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κλεισμένος ο Κάρμο, η Πόρτο καθυστερεί λόγω αντικαταστάτη, γράφουν οι Πορτογάλοι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κλεισμένος ο Κάρμο, η Πόρτο καθυστερεί λόγω αντικαταστάτη, γράφουν οι Πορτογάλοι

Οι Πορτογάλοι επανέρχονται στη μετακίνηση του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο στον Ολυμπιακό, την οποία θεωρούν κλεισμένη.

Πορτογαλικά ΜΜΕ συνεχίζουν να θεωρούν "κλεισμένη" τη μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό.

Τελευταίο παράδειγμα η ιστοσελίδα Maisfutebol, η οποία υποστηρίζει ότι όλες οι πλευρές είναι σύμφωνες για τη μετακίνηση, όμως υπάρχει ένα "αγκάθι".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δευτέρας, η Πόρτο δεν θέλει να αφήσει τον Κάρμο προτού βρει αντικαταστάτη, έστω κι αν ο 24χρονος στόπερ αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα πλέον.

"Ο Ολυμπιακός παραμένει αισιόδοξος για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο και, σύμφωνα με το Maisfutebol, εσωτερικά συμπεριφέρεται σαν να έχει κλείσει τη συμφωνία. Όμως, η θέση της Πόρτο περιλαμβάνει πρώτα την εύρεση αντικαταστάτη από την αγορά και μόνο τότε θα υπογράψει τη συμφωνία", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι ο Κάρμο αναμένεται να αποκτηθεί για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού, με τους Πειραιώτες να αναλαμβάνουν το 100% των αποδοχών του και στο συμβόλαιο θα μπει και ρήτρα αγοράς ύψους 18.000.000 ευρώ.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται και η προσπάθεια της Λιόν να τον αποκτήσει, σημειώνοντας ότι ο Πορτογάλος προτιμάει τον Ολυμπιακό επειδή πιστεύει ότι με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον οποίο συνυπήρξαν στην Μπράγκα, θα βρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Το προφίλ του Κάρμο

Ο Κάρμο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Μπράγκα και το 2022 πήρε μεταγραφή στην Πόρτο, με τους "δράκους" να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Την τρέχουσα σεζόν ο υψηλόσωμος Πορτογάλος (1.96 μ.) μετράει επτά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Πόρτο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και συνολικά 608 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο η πιο πρόσφατη είναι στις 11 Νοεμβρίου.

Έκτοτε ο παίκτης είναι ουσιαστικά εκτός πλάνων για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και οι τρεις τελευταίες συμμετοχές του αφορούν παιχνίδια της Β' ομάδας της Πόρτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΡΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ