ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κλείνει τον Κένεντι από τη Βαγιαδολίδ

Ο Κένεντι με τη φανέλα της Τσέλσι
Ο Κένεντι με τη φανέλα της Τσέλσι 2022 AP PHOTO/MATT KELLEY

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δύο εξτρέμ με τον Κένεντι της Βαγιαδολίδ να είναι ένας εξ αυτών και να προορίζεται για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Το who is who του 27χρονου Βραζιλιάνου που έχει συνεργαστεί με τον Μαρτίνεθ στη Γρανάδα.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δύο εξτρέμ και ένας εξ' αυτών πιθανότατα θα είναι ο Κένεντι (8/2/1996 από τη Βραζιλία) ο οποίος ανήκει στη Βαγιαδολίδ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη Γρανάδα την περίοδο 2020-21 και είχε κάνει μία από καλύτερες σεζόν στην καριέρα του.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες ντο Νασιμέντο, όπως είναι το πλήρες όνομά του έχει συμβόλαιο με την Βαγιαδολίδ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να τον κάνει δικό του εκμεταλευόμενος το γεγονός πως η Ισπανική ομάδα δεν μπορεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της από τη στιγμή που υποβιβάστηκε.

Η Βαγιαδολίδ τον απέκτησε από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι αντί 500.000 ευρώ ενώ η αγγλική ομάδα είχε πάρει τον Βραζιλιάνο επιθετικό από τη Φλουμινένσε το καλοκαίρι του 2015 έναντι 8.000.000 ευρώ.

Στους "μπλε" δεν κατάφερε να καθιερωθεί, έπαξε σε 30 ματς, και εν συνεχεία δώθηκε δανεικός κατά σειρά σε Γουότφορντ, Νιουκάστλ, Χετάφε, Γρανάδα και Φλαμένγκο πριν τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2022 η Βαγιαδολίδ.

Ο 27χρονος Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Φλουμινένσε. Ο Κένεντι στην καριέρα του εκτός από αριστερό εξτρέμ έχει αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ ενώ είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2020-21 για το Europa League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ