ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κάνει κίνηση και για τον Γκίλμουρ της Τσέλσι

Ο Μπίλι Γκίλμορ σηκώνει το τρόπαιο του Champions League με τη φανέλα της Τσέλσι στο Πόρτο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Μπίλι Γκίλμορ σηκώνει το τρόπαιο του Champions League © 2022 MANU FERNANDEZ, POOL/ASSOCIATED PRESS

Μετά τη συμφωνία με τον Πεπ Μπιέλ ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του μέσου της Τσέλσι, Μπίλι Γκίλμουρ, με τη μορφή δανεισμού. Ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Μπράιτον.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Κοπεγχάχης Πεπ Μπιέλ, σύντομα θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τη μεταγραφική ενίσχυση, με δημοσιεύματα από την Αγγλία να αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει κίνηση για την απόκτηση του μέσου της Τσέλσι, Μπίλι Γκίλμουρ, με τη μορφή δανεισμού.

Ο 21χρονος Σκωτσέζος εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα των "μπλε" από τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, στην οποία ήταν βασικός, καταγράφοντας 28 εμφανίσεις, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ.

Παράλληλα, μετράει 15 εμφανίσεις με την εθνική Σκωτίας, με την τελευταία του συμμετοχή να είναι στις 14 Ιουνίου κόντρα στην Αρμένια στους ομίλους του Nations League.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχει αγωνιστεί με τους Λονδρέζους, κάτι που δείχνει πως ο Τόμας Τούχελ δεν τον υπολογίζει ούτε για τη νέα σεζόν, παρότι για το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον βρισκόταν στην αποστολή. Συνολικά με τους Λονδρέζους έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την περίπτωσή του νεαρού μέσου ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Μπράιτον. Σύμφωνα με το Transfermakt, η αξία του ανέρχεται στα 12 εκατ. ευρώ.

Επίσης, τόσο ο Γκίλμουρ όσο και ο Μπιέλ εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ, στο οποίο μάλιστα, βρίσκονται και 3-4 παίκτες της Νότιγχαμ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ