ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Τράμπζονσπορ θέλει τον Μασούρα και μιλάει με τους ερυθρόλευκους

Ο Μασούρας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Μασούρας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Τράμπζονσπορ ενδιαφέρεται να κάνει δικό της τον Γιώργο Μασούρα και, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, έχει ήδη κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό.

Πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα έχει καταθέσει η Τράμπζονσπορ, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας, η οποία συμμετέχει και αυτή στους ομίλους του Europa League, πιέζει για τη μεταγραφή του διεθνούς Έλληνα ακραίου επιθετικού, τον οποίο θέλει να προσθέσει δίπλα στον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη.

Το ύψος της προσφοράς της Τράμπζονσπορ δεν έχει γίνει γνωστό για την ώρα, αλλά πληροφορίες από τη γειτονική χώρα επιμένουν πως συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους στην προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή.

Η τουρκική ομάδα δεν είναι η πρώτη φορά που κινείται για τον 28χρονο εξτρέμ, αλλά οι προτάσεις της το περασμένο καλοκαίρι και τον Ιανουάριο απορρίφθηκαν από τον Ολυμπιακό.

Η χρηματιστηριακή αξία του Μασούρα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και, κατά γενική ομολογία, τα τελευταία χρόνια είναι πιο αξιόπιστος και πιο παραγωγικός πλάγιος επιθετικός των ερυθρόλευκων.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, οποίος σκόραρε στον αγώνα ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Καραϊσκάκης, έχει έξι συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ στο ξεκίνημα της περιόδου ενώ, γενικά, μετράει 170 αγώνες, 43 τέρματα και 33 ασίστ. Ο Έλληνας άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2024.

Υπενθυμίζεται, ότι η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά η Τράμπζονσπορ πρέπει να καταθέσει την ευρωπαϊκή λίστα στην UEFA μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ