ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Ρόμα θέλει να κλείσει την Κυριακή τον Μαντί Καμαρά, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Ο Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Ρόμα θέλει να κλείσει την υπόθεση του Μαντί Καμαρά την Κυριακή, προκειμένου τη Δευτέρα να βρίσκεται στη Ρώμη.

Οι ειδήσεις που έρχονται από την Ιταλία για τον Μαντί Καμαρά είναι συνεχείς. Σε νέο του δημοσίευμα, ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο εμφανίζει τον μέσο από τη Γουινέα ένα βήμα μακριά από τη Ρόμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα του Μουρίνιο κατέθεσε νέα πρόταση το Σάββατο (27/8), η οποία αναμένεται να γίνει αποδεκτή από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι τζαλορόσι σκοπεύουν να κλείσουν την υπόθεση την Κυριακή (28/8), ώστε ο παίκτης των ερυθρόλευκων να ταξιδέψει την Δευτέρα στη Ρώμη.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Ντι Μάρτζιο ανέφερε πως ο Μαντί Καμαρά θα δοθεί δανεικός με δύο εκατομμύρια ευρώ και οκτώ εκατομμύρια οψιόν. Μάλιστα, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα εάν αγωνιστεί στο 70% των αγώνων και η Ρόμα καταφέρει να προκριθεί στο Champions League. Μένει να φανεί τι άλλο περιλαμβάνει η νέα πρόταση.

Ο Μαντί Καμαρά φέτος έχει παίξει σε τρία παιχνίδια. Από τo 2018 ο 25χρονος έχει 181 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με 19 γκολ και 13 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ