ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Πάφος ανακοίνωσε τον Κανέ

Ο Κανέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα
Ο Κανέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα INTIME SPORTS

Στην Πάφο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαμαντού Κανέ, με τον 25χρονο μέσο να ανακοινώνεται από την κυπριακή ομάδα, όπου θα αγωνιστεί ως δανεικός.

Ο Μαμαντού Κανέ θα συνεχίσει στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, η Πάφος ανακοίνωσε τον 25χρονο κεντρικό μέσο, ο οποίος θα αγωνιστεί ως δανεικός στην κυπριακή ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Ο Κανέ, που ήρθε στον Πειραιά από τη Νέφτσι Μπακού το καλοκαίρι του 2021, με την ερυθρόλευκη φανέλα είχε εννέα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πάφου:

"Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή, με την ομάδα της Γουινέα, ποδοσφαιριστή Mamadou Kané.

Ο Mamadou Kané, 25 ετών (22/01/1997) αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Ξεκίνησε την καριέρα του σε μικρή ηλικία στην Satellite FC Γουινέας και στη συνέχεια στις AS Kaloum και Gangan FC αγωνιζόμενος στις Α’ ομάδες τους. Επόμενο του βήμα, η Neftchi Baku στην Premyer Liqa του Αζερμπαϊτζάν, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας. Τελευταία ομάδα του ο Ολυμπιακός Πειραιώς στην Ελληνική Super League, με τον οποίο χρίστηκε πρωταθλητής Ελλάδος την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Kané έχει διατελέσει μέλος όλων των Εθνικών ομάδων νέων της Γουινέας, ενώ το 2020 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδας ανδρών της χώρας της οποίας παραμένει ενεργό μέλος. Διαθέτει επίσης μεγάλη εμπειρία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

Καλωσορίζουμε το Mamadou στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ