ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Εστορίλ ανακοίνωσε ότι πήρε δανεικό τον Καρβάλιο για έναν χρόνο

Ο Ζοάο Καρβάλιο του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022
Ο Ζοάο Καρβάλιο του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Στην Εστορίλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζοάο Καρβάλιο, με τους Πορτογάλους να ανακοινώνουν την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Η Εστορίλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζόαο Καρβάλιο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σταδιακά έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα μετά την έλευση του Κάρλος Κορμπεράν και προτιμήθηκε να παραχωρηθεί με μονοετή δανεισμό στην Πορτογαλία.

Ο 25χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανέφερε: "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της μπροστά στους φιλάθλους μας.

Την περσινή σεζόν ο Καρβάλιο αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με απολογισμό 16 συμμετοχές με 2 γκολ και τρεις ασίστ. Φέτος έπαιξε για 45 λεπτά με τη Μακάμπι Χάιφα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ