ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Αλάνιασπορ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Χασάν

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Αλάνιασπορ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Χασάν
ALANYASPOR

Στην Αλάνιασπορ συνεχίζει την καριέρα του ο Αχμέντ Χασάν, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό για τον επόμενο χρόνο.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακίνηση του Αχμέντ Χασάν στην Αλάνιασπορ. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε τον δανεισμό του Αιγύπτιου επιθετικού από τον Ολυμπιακό για το επόμενο έτος.

"Είχαμε έλλειψη παικτών στην επίθεση. Πήραμε τον Αχμέντ Χασάν από τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο. Έπαιξε στην Τουρκία πέρσι. Πιστεύω θα είναι ευεργετικός για την ομάδα μας" ανέφερε ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ.

Από την πλευρά του ο Αιγύπτιος επιθετικός τόνισε: "Είμαι ενθουσιασμένος και έχω κίνητρο. Θέλω να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει".

Ο Χασάν ήταν πίσω στην ιεραρχία των επιθετικών του Κάρλος Κορμπεράν (Ελ Αραμπί, Ουι-Τζό Χουάνγκ, Καμαρά) και επομένως επιλέχθηκε να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους.

Την περσινή σεζόν ο Αυγύπτιος στράικερ αγωνίστηκε με μονοετή δανεισμό στην Κόνιασπορ, με την οποία σε 33 συμμετοχές σημείωσε 11 γκολ και μετά το πέρας αυτού επέστρεψε στους ερυθρόλευκους. Με τους Πειραιώτες έχει αγωνιστεί συνολικά 97 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 38 γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ