ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επαφές για Πιερότι, Ντενίλσον και Γκαστόν Ερνάντες

Ο Σαντιάγκο Πιερότι
Ο Σαντιάγκο Πιερότι

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με την Κολόν Σάντα Φε για την απόκτηση του Σαντιάγκο Πιερότι, την Κουιαμπά για τον Ντενίλσον και με τη Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες.

Ο Αντόνιο Κορδόν κι ο άμεσος συνεργάτης του, Χοσέ Ιγνάθιο Ναβάρο, συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται έντονα στην αγορά της Λατινικής Αμερικής στοχεύοντας σε νέες συμφωνίες για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Μετά τις μεταγραφές του Σταντιάγκο Έσε από την Ουρακάν, του Φρανσίσκο Ορτέγα από τη Βελές Σάρσφιλντ και του Νικολάς Φρέιρε από την Πούμας, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού κι ο βοηθός του βρίσκονται σε επαφές με την Κολόν Σάντα Φε για την απόκτηση του Σαντιάγκο Πιερότι, την Κουιαμπά για τον Ντενίλσον και με τη Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες.

Σαντιάγκο Πιερότι

Ο Σαντιάγκο Πιερότι, ετών 22, αγωνίζεται ως σέντερ φορ, περιφερειακός επιθετικός και εξτρέμ και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κολόν έως τον Δεκέμβριο του 2024.

Ο Αργεντινός επιθετικός διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (ιταλικό) κι έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει η Ρασίνγκ Κλουμπ, η Τορίνο κι η Μπολόνια.

Η τελευταία τον περασμένο Ιούνιο είχε κάνει κρούση στην Κολόν, εμφανιζόταν να προσφέρει 4 εκατ. δολάρια (3,7 εκατ. ευρώ), αλλά οι επαφές δεν προχώρησαν.

Ο Πιερότι είναι γέννημα θρέμμα της Κολόν, με την οποία έχει συνολικά 109 συμμετοχές, 10 γκολ και τρεις ασίστ. Ο ύψους 1,88μ. επιθετικός είναι δυνατός, γρήγορος, είχε δύο συμμετοχές με την ομάδα Κ20 της εθνικής Αργεντινής και η αξία του ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ντενίλσον

Ο Ντενίλσον, 22 ετών, είναι ένας box to box ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στις θέσεις "6" και '8" κι έχει χρησιμοποιηθεί σε ορισμένα ματς ως επιτελικός μέσος. Εκεί που αποδίδει καλύτερα πάντως είναι ως αμυντικός μέσος και επιθετικός χαφ.

Ο Βραζιλιάνος ανήκει στην Κουιαμπά η οποία τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο από την Μπανγκού αντί 70.000 ευρώ. Ο νεαρός κεντρικός μέσος, ο οποίος δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, είναι δυναμικός στο παιχνίδι του, διαθέτει πολύ καλή μακρινή και κάθετη πάσα και μέσα στη σεζόν έχει 29 συμμετοχές, δύο τέρματα και δύο ασίστ.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει η Βαγιαδολίδ κι η Λας Πάλμας.

Γκαστόν Ερνάντες

Ο Γκαστόν Ερνάντες, 25 ετών, είναι κεντρικός αμυντικός και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σαν Λορέντσο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, ο Ολυμπιακός κατέθεσε προσφορά ύψους 4 εκατ. δολαρίων (3,7 εκατ. ευρώ) για το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, η οποία δεν έγινε αποδεχτεί. Δεν διευκρινίζεται για την ώρα, αν οι ερυθρόλευκοι επανέλθουν με νέα πρόταση.

Ο Αργεντινός στόπερ, ο οποίος διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (ισπανικό) αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Σαν Λορέντσο, με την οποία έχει συνολικά 59 αγώνες και δύο τέρματα.

Ο Γκαστόν Άλαν Ερνάντες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι ένας εκ των αρχηγών της Σαν Λορέντσο κι η αξία του αυτή τη στιγμή είναι στα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής έχει ύψος 1,85μ., είναι δεξιοπόδαρος, αλλά στην ομάδα του χρησιμοποιείται κυρίως ως αριστερός στόπερ, διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση κι είχε εμπλακεί πάλι το όνομά του με τον Ολυμπιακό πριν από περίπου έναν μήνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ