ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ενδιαφέρον για Παλαβεσίνο και Σρέμτσεβιτς

Agustin Palavecino of Argentina's River Plate, right, celebrates after scoring his side's opening goal during a Copa Libertadores soccer match against Chile's Colo Colo at Antonio Liberti Vespucio stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, May 19, 2022. (AP Photo/Gustavo Garello)
Agustin Palavecino of Argentina's River Plate, right, celebrates after scoring his side's opening goal during a Copa Libertadores soccer match against Chile's Colo Colo at Antonio Liberti Vespucio stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, May 19, 2022. (AP Photo/Gustavo Garello) AP PHOTO / GUSTAVO GARELLO

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο του τον 27χρονπ μέσο της Ρίβερ Πλέιτ, Αγκουστίν Παλαβεσίνο, σύμφωνα με πληφορορίες από την Αργεντινή.

Όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ολοένα και αυξάνονται οι αναφορές στο εξωτερικό για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Πληροφορίες από την Αργεντινή κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Αγκουστίν Παλαβεσίνο και στη Σερβία για τον Ούρος Σρέμτσεβιτς

Ο Παλαβεσίνο είναι 27 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις "6", "8" και "10" και έχει συμβόλαιο με την Ρίβερ Πλέιτ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025. Ο Αργεντινός box to box ποδοσφαιριστής είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 2,7 εκατ. ευρώ και έχει 37 συμμετοχές και δύο τέρματα στη σεζόν.

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο Παλαβεσίνο βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαν Λορένζο η οποία τον θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς, αλλά ο ποδοσφαιριστής περιμένει καλύτερη προσφορά από το εξωτερικό και την περίπτωση του παρακολουθούν στενά ο Ολυμπιακός και η μεξικανική Σάντος Λαγκούνα.

Επίσης, δημοσιεύματα στη Σερβία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Ούρος Σρέμτσεβιτς, το συμβόλαιο του οποίου με την Μλάντοστ λήγει το καλοκαίρι. Ο 17χρονος Σέρβος σέντερ φορ είναι διεθνής με την ομάδα Κ19, ενώ με την Μλάντοστ έχει 15 αγώνες και 4 γκολ στο πρωτάθλημα μέσα στην περίοδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ