ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έκλεισε ο Σκάρπα, έρχεται στην Ελλάδα μέσα στο επόμενο διήμερο για τις υπογραφές

Ο Γκουστάβο Σκάρπα
Ο Γκουστάβο Σκάρπα AP

Ο Γκουστάβο Σκάρπα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και αναμένεται στην Ελλάδα έως την Πέμπτη (17/08) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει τη νέα σεζόν ο Γκουστάβο Σκάρπα, καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους διοικούντες τους ερυθρολεύκους και αναμένεται μέσα στο επόμενο διήμερο στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν είχε το ρόλο που επιθυμούσε στη Νότιγχαμ και οι ερυθρόλευκοι έκαναν κίνηση για να τον κάνουν "δικό" τους. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με επιθετικές αρετές, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Ο Σκάρπα άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φλουμινένσε και το 2018 μετακόμισε στην Παλμέιρας με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, αλλά και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Τον Δεκέμβριο του 2022 το όνομά του συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά κατέληξε στην Νότιγχαμ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Στο εξάμηνο που αγωνίστηκε πέρσι στην Premier League αγωνίστηκε δέκα φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά στην καριέρα του μετρά 332 συμμετοχές, με 53 γκολ και 76 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ