ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έφτασε στην Ελλάδα ο Βρσάλικο

Ο Σίμε Βρσάλικο με τη φανέλα της Ατλέτικο σε ντέρμπι με την Ρεάλ | 8 Μαΐου 2022
Ο Σίμε Βρσάλικο με τη φανέλα της Ατλέτικο σε ντέρμπι με την Ρεάλ | 8 Μαΐου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Μία ημέρα μετά το αντίο της Ατλέτικο προς τον Σίμε Βρσάλικο, ο Κροάτης αμυντικός έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) στην Ελλάδα, για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Έπειτα από τρία χρόνια στη Μαδρίτη και στην Ατλέτικο, ο Σίμε Βρσάλικο, είναι έτοιμος για τον επόμενο βήμα στην καριέρα του, το οποίο τον φέρνει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Πέμπτης (30/6) οι ροχιμπλάνκος αποχαιρέτησαν τον Κροάτη διεθνή αμυντικό μέσω ανάρτησης στα social media, ευχαριστώντας τον για τον επαγγελματισμό που υπέδειξε καθ' όλη τη θητεία του στην ομάδα, και το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) ο 30χρονος άσος προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Βρσάσλικο αναμένεται πλέον να υποβληθεί σε μία σειρά από αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις και απόψε ή αύριο Σάββατο (2/7) θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την πειραϊκή ΠΑΕ διάρκειας δύο ετών με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο.

Σημειώνεται πως με τη φανέλα της Ατλέτικο έπαιξε σε 70 παιχνίδια πρωταθλήματος, 13 στο Champions League, 12 στο ισπανικό Κύπελλο, 4 στο Europa Cup και 1 στο ισπανικό Super Cup.

Ο Κροάτης σε αυτές τις 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Μαδριλένους είχε συγκομιδή 3 τέρματα και 10 ασίστ.

Επίσης, στην καριέρα τους έχει αγωνιστεί στην Ζαντάρ, στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, στη Τζένοα, στη Σασουόλο και στην Ίντερ. Μάλιστα, η Ατλέτικο Μαδρίτης τον είχε αποκτήσει το 2016 από τη Σασουόλο αντί 14 εκατ. ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ