THE SPORTS ECONOMIST

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεδομένος ο δανεισμός Λάιντνερ, Αυστρία και Super League οι επιλογές

Ο Ντόρον Λάιντνερ στην παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Ο Ντόρον Λάιντνερ στην παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Βέβαιη πλέον θεωρείται η παραχώρηση του Ντόρον Λάιντνερ από τον Ολυμπιακό ως δανεικού ως το τέλος της σεζόν. Ομάδα από την Αυστρία και εναλλακτική από το ελληνικό πρωτάθλημα οι επιλογές που εξετάζονται, πρόθεση να ολοκληρωθεί ο δανεισμός το νωρίτερο δυνατό στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Προβληματικά ξεκίνησε η θητεία του Ντορόν Λάιντνερ στον Ολυμπιακό, με τον διεθνή Ισραηλινό να έχει θέμα με την εξασφάλιση κοινοτικού διαβατηρίου, κάτι που σε συνδυασμό με τις αλλαγές προπονητών στον πάγκο των "ερυθρόλευκων", είχε καταλυτική επίπτωση στην γρήγορη ενσωμάτωσή του στο rotation.

Και έκτοτε δεν έγινε ποτέ. Ενδεικτικό ότι δεν έχει αγωνιστεί δευτερόλεπτο στην πρώτη ομάδα, έχοντας στα πόδια του μόνο μία συμμετοχή με τον Ολυμπιακό Β’ κόντρα στην Καλαμάτα (χωρίς πάρα ταύτα να χάσει τη θέση του στην εθνική του ομάδα). Ως έκπληξη θεωρήθηκε ακόμη και το ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των πρωταθλητών για το πρόσφατο προπονητικό καμπ τους στην Ισπανία, ωστόσο το στάτους του δεν άλλαξε.

Και το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον Ατρόμητο το υπογράμμισε, ειδικά μετά και την εικόνα του Μαρσέλο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είναι λοιπόν δεδομένο και με τον ίδιο τον Λάιντνερ ενήμερο γι’ αυτό πως θα παραχωρηθεί δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το συγκλονιστικά πιθανότερο είναι πως αναζητείται φόρμουλα απλού δανεισμού, μόνο και μόνο προκειμένου να εξασφαλιστεί χρόνος συμμετοχής στα πόδια του 21χρονου Ισραηλινού.

Τέτοιον θα μπορούσε να του τον προσφέρει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία "καίγεται" για αριστερό μπακ, ωστόσο πρόθεση τόσο του Λάιντνερ όσο και του Ολυμπιακού δεν είναι ο επαναπατρισμός του ποδοσφαιριστή.

Και έτσι, εξετάζονται τη δεδομένη στιγμή επιλογές κυρίως από την αυστριακή Bundesliga απ’ όπου και υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον, με την εναλλακτική να προκύπτει από τον δανεισμό σε ομάδα της Super League και την ξεκαθαρισμένη πρόθεση club και ποδοσφαιριστή, η όλη υπόθεση του δανεισμού του Λάιντνερ να έχει ολοκληρωθεί με το άνοιγμα ουσιαστικά της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ