ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: All-in για την υπογραφή του Σκάρπα για τον Γενάρη

Ο Γκουστάβο Σκάρπα με τη φανέλα της Παλμέιρας
Ο Γκουστάβο Σκάρπα με τη φανέλα της Παλμέιρας © 2020 ALEXANDRE SCHNEIDER / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός κινείται για να συμφωνήσει οριστικά με τον Γκουστάβο Σκάρπα για τον Γενάρη και αν υπάρξουν προϋποθέσεις θα διερευνήσει την πιθανότητα μήπως και τα βρει με την Παλμέιρας για το τρέχον καλοκαίρι.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της μετακίνησης του Γκουστάβο Σκάρπα στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες βρίσκονται εδώ και καιρό σε συζητήσεις τόσο με την Παλμέιρας, όσο και με τον παίκτη και η υπόθεση πλέον δείχνει να βρίσκεται κοντά στην κατάληξή της.

Ο 28χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με το βραζιλιάνικο σύλλογο που λήγει τον Ιανουάριο και βάσει των κανονισμών της FIFA, μπορεί να συμφωνήσει από τώρα για την επόμενη ομάδα του.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν τον παίκτη άμεσα όμως και παρότι έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με τον Σκάρπα για τον Ιανουάριο, παράλληλα προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη συγκατάθεση της Παλμέιρας για να τον αποκτήσουν από τώρα.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας θεωρούν ότι μπορούν να κάμψουν την αντίσταση της "βερντάο", ειδικά από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Το πρώτο και κύριο μέλημα του Ολυμπιακού είναι να συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή για τον χειμώνα και αν υπάρξουν προϋποθέσεις θα διερευνήσει την πιθανότητα μήπως και τα βρει με την Παλμέιρας για το τρέχον καλοκαίρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ