ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέσα οι Ροντρίγκες και Μπουχαλάκης, έξω ο Μπα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό για τη Super League Interwetten.
Ο Γκάρι Ροντρίγκες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (17/04, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στη Λεωφόρο, με τους Ροντρίγκες, Μπουχαλάκη να είναι μέσα. Εκτός οι Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες, Κούντε και Μπα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Κυριακή στο Απόστολος Νικολαΐδης από τον Παναθηναϊκό (17/04, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League Interwetten. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στον Ρέντη το Σάββατο (16/4).

Στην αποστολή των ερυθρόλευκων βρίσκονται οι Γκάρι Ροντρίγκες και Μπουχαλάκης, που είναι υγιείς και προπονήθηκαν κανονικά μέσα στην εβδομάδα. Εκτός βρίσκονται οι Μπα, Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες, αλλά και ο Κούντε. Στην αποστολή γι' ακόμη μία φορά είναι ο Φορτούνης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ