ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέσα Μπουχαλάκης και Ονιεκούρου κόντρα στην Άιντραχτ

Ο Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για τη Super League Interwetten.
Ο Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι απέναντι στην Άιντραχτ (4/11, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24) με τους Μπουχαλάκη και Ονιεκούρου να είναι στη λίστα του Μαρτίνς. Εκτός ο Καρμπόβνικ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Άιντραχτ (4/11, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24) για την 4η αγωνιστική του Europa League στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη (3/11) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους.

Ο Μπουχαλάκης προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες και έτσι ο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Εντός είναι και ο Ονιεκούρου, ο οποίος απουσίασε από την αποστολή κόντρα στον Παναιτωλικού. Εκτός βρίσκεται ο Καρμπόβνικ εξαιτίας ενός χτυπήματος, όπως είχε προαναγγείλει ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός - Άιντραχτ Φρανκφούρτης Με Live Ηχητική Περιγραφή

Ολυμπιακός-Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε ζωντανή, ηχητική περιγραφή στο MatchCenter του SPORT24 από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Δημήτρη Χριστοφιδέλλη! Το SPORT24 θα είναι παρών στην σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού για το Europa League με live ήχο και περιγραφή από το στάδιο Καραϊσκάκη! Ολυμπιακός - Άιντραχτ σε ζωντανή μετάδοση στο www.sport24.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ