ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Σωκράτη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Εκτός αποστολής ο Μπα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πρόλαβε να μπει στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (22/05, 21:00, Cosmote Sport 1, LIVE SPORT 24), όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος στόπερ είχε υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση του, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή (20/05) προπόνηση στο ΟΑΚΑ, ο Μεσσήνιος στόπερ προπονήθηκε κανονικά, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά, όπου πραγματοποιήθηκε η φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, είχε εκφράσει τη βεβαιότητά του ότι θα δώσει το "παρών" στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ