ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Ροντρίγκες κόντρα στην Αταλάντα

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό για τη Super League Interwetten.
Ο Γκάρι Ροντρίγκες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό INTIME SPORTS

Με τον Γκάρι Ροντρίγκες στα υπόψιν του Πέδρο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Αταλάντα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (24/2, 19:45, Cosmote Sport 3 HD, Live από το SPORT24 με ηχητική περιγραφή), καθώς ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Πρασίνο Ακρωτήρι ξεπέρασε τη θλάση και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ξεπέρασε την θλάση στον προσαγωγό αριστερά και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Καραϊσκάκης την Πέμπτη (24/2, 19:45, Cosmote Sport 3 HD, Live από το SPORT24 με ηχητική περιγραφή).

Ο διεθνής επιθετικός επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί κόντρα στους μπεργκαμάσκι, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Πορτογάλος τεχνικός ανήμερα του παιχνιδιού. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος του α´ ημιχρόνου στο εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό (6/2) και έμεινε δυόμιση εβδομάδες εκτός αγώνων (απουσίασε από τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, την Αταλάντα στην Ιταλία και τον Βόλο).

Ο Ροντρίγκες διαθέτει την ποιότητα, την εμπειρία και την εκτελεστική δεινότητα για να προσφέρει αυτά που θέλει ο Μαρτίνς σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, είτε βρεθεί στο αρχικό σχήμα είτε παίξει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ευχάριστο για τον ερυθρόλευκο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, σε αντίθεση με τον συνάδελφο του της Αταλάντα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος δεν υπολογίζει στους Ζαπάτα, Μουριέλ, Παλομίνο και Μίραντσουκ.

Παρεμπιπτόντως, σε ό,τι αφορά το σύστημα που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός, για την ώρα όλα παραμένουν ανοιχτά. Προβάδισμα έχει το σχήμα με τριάδα στην άμυνα (3-4-3), αλλά δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν η πειραϊκή ομάδα παραταχθεί με τετράδα (4-3-3), καθώς η Αταλάντα θα έχει και τους δύο κλασικούς σέντερ φορ της εκτός μάχης (Ζαπάτα, Μουριέλ).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ