ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Ροντινέι αλλά χωρίς Μαρσέλο κόντρα στον Ιωνικό

Ο Ροντινέι με τα ερυθρόλευκα
Ο Ροντινέι με τα ερυθρόλευκα EUROKINISSI

Ο Ροντινέι συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Τρίτης (3/1) με αντίπαλο τον Ιωνικό με τον Βραζιλιάνο μπακ να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα "ερυθρόλευκα", αντίθετα εκτός αποστολής είναι ο Μαρσέλο.

Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι έτοιμος ο Ροντινέι ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" για το παιχνίδι της Τρίτης (3/1) με αντίπαλο τον Ιωνικό στη Νίκαια. Ο Βραζιλιάνος είναι και το νέο πρόσωπο στην αποστολή των Πειραιωτών σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Αντίθετα εκτός αποστολής είναι ο έτερος Βραζιλιάνος, ο Μαρσέλο αλλά και οι Α. Καμαρά, Σισέ, Μπα, Κούντε, Αμπ. Καμαρά, Μπόουλερ, Άβιλα, Λάιντνερ, Ντε λα Φουέντε και οι τραυματίες Βρουσάι, Βαλμπουενά, Βατσλίκ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (3/1, 21:30, Cosmote TV) τον Ιωνικό στο Γήπεδο Νεάπολης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Το απόγευμα της Δευτέρας (2/1) οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι, το οποίο θα είναι το πρώτο για το 2023.

Οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ