ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Ποντένσε φτιάχνεται μια τριάδα - γιορτή για τους φορ

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός κάλυψε το κενό του "δεν βρήκε Ποντένσε" με τον ίδιο τον Πορτογάλο και φιλοδοξεί να δείξει στο γήπεδο μία γραμμή κρούσης... φωτιά. Οι τροφοδότες των ερυθρόλευκων φορ πλήθυναν με εντυπωσιακό τρόπο και εκτόξευσαν τις προσδοκίες του κόσμου. Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης.

Ντανιέλ Ποντένσε reload it κι ο Ολυμπιακός στα χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου κλείνει -κατά πιθανότητα- με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο από κάθε άποψη την ενίσχυση στο ρόστερ του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός, πλέον, έχει να διαχειριστεί ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών στη γραμμή κρούσης με ποικιλία στο στιλ παιχνιδιού και κυρίως φαντασία.

Τα νώτα στις πλάτες των Ελ Αραμπί, Γιόβετις, Ελ Καάμπι έχουν καλυφθεί με τέτοια ποιότητα που ο επιθετικός το μόνο που έχει να κάνει είναι να σκοράρει.

Φυσικά, καθρέφτης θα είναι το γήπεδο, αλλά βάσει βιογραφικού οι νέοι Ποντένσε, Σολμπάκεν μαζί με τον Φορτούνη δημιουργούν μία τριάδα όνειρο.

Και δεν είναι μόνο αυτοί, αφού εξαιρετικά έχει αρχίσει τη σεζόν ο Μασούρας, ο Μπιέλ επίσης πατάει καλά, ενώ ο μικρότερος της παρέας Ιβάν Μπρνιτς έχει δείξει από την αρχή ικανός να κάνει το ξεπέταγμά του και να γίνει βασικό γρανάζι της ερυθρόλευκης επιθετικής γραμμής. Στην εξίσωση και ο Σκάρπα στον άξονα παρέα με τον κάπτεν Κώστα Φορτούνη.

Βρήκε Ποντένσε μετά από 3,5 χρόνια

Το κενό που είχε αφήσει ο Ντανιέλ Ποντένσε με την τεράστια για τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας μεταγραφή του το 2020 (over 20 εκατ. ευρώ) αποδείχθηκε δυσαναπλήρωτο τα επόμενα 3,5 χρόνια. Κανείς από αυτούς που επιλέχθηκαν δεν μπόρεσε να μπει στα παπούτσια του Πορτογάλου.

Κι ο Ολυμπιακός με αστραπιαίες κινήσεις κάλυψε το "δεν βρήκε Ποντένσε" με τον ίδιο τον Πορτογάλο, ο οποίος επιστρέφει στην Stoiximan Super League με συν 105 παιχνίδια στην πλάτη του στο υψηλότερο επίπεδο με τη Γουλβς, συν 16 γκολ, συν εννέα ασίστ και 20.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία με βάση τα δεδομένα της πλατφόρμας του Transfermarkt.

Ο Ποντένσε ξέρει τι σημαίνει Ολυμπιακός

Συν τοις άλλοις ο Ολυμπιακός επαναφέρει στο ρόστερ έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πάρα πολύ καλά το DNA της ομάδας, τις απαιτήσεις της ομάδας και του κόσμου.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν ήρθε για να ξεχειμωνιάσει στην Ελλάδα. Η αποστολή του είναι ξεκάθαρη.

Ο Ποντένσε ήρθε για να καλύψει το δικό του κενό και μαζί με τον Κώστα Φορτούνη και τους υπόλοιπους της παλιάς φρουράς να τραβήξουν το "νέο αίμα" ξανά στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά στα μεγάλα ευρωπαϊκά αποτελέσματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ