ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός ο Φορτούνης λόγω τραυματισμού, με πολλά νέα πρόσωπα στο Βικελίδης για το ματς με τον Άρη

Ο Κώστας Φορτούνης με τα ερυθρόλευκα
Ο Κώστας Φορτούνης με τα ερυθρόλευκα EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη (8/5, 21:00, Novasports Prime). Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φορτούνης, Μπα, Σισέ, Μανωλάς και Ονιεκούρου, ενώ παίρνουν ανάσες οι Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Ροντρίγκες και Μασούρας.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε μαθηματικά το πρωτάθλημα την περασμένη Τετάρτη με την επικράτησή του με 2-1 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και το γεγονός αυτό επιτρέπει στους ερυθρόλευκους όχι μόνο να μην έχουν άγχος και πίεση στο φινάλε των playoffs αλλά να τεστάρουν παίκτες στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ξεκαθάρισει πως τα ματς που έπονται είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για να δοκιμάσει παίκτες και να δει να αν μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας αλλά και για να δώσει ανάσες σε άλλους που τράβηξαν μεγάλο κουπί από την αρχή της σεζόν.

Ο Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, αν και αρχικά υπολογιζόταν ακόμα και για το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη στο "Βικελίδης" για την 7η αγωνιστική των play offs της Super League Interwetten (8/5, 21:00, Novasports Prime και LIVE από SPORT24), ενώ τραυματίες είναι και οι Μπα, Σισέ, Μανωλάς και Ονιεκούρου.

Παράλληλα, έμειναν εκτός αποστολής και οι Λαλά, Μαντί, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Γκάρι, Σωκράτης και Βατσλίκ, που είναι επιβαρυμένοι από τους πολλούς αγώνες και χρειάζεται να γίνει μία προσεκτική διαχείριση.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Καραργύρης, Τζολάκης, Κινκουέ, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Μπουχαλάκης, Κούντε, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Αγκιμπού Καμαρά, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Κανέ, Σουρλής, Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Μαρίνος

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ