ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Πασχαλάκη βασικό στο Αγρίνιο

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα κάνει ντεμπούτο στην Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού το ερχόμενο Σάββατο (22/10, 19:30) κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Τζολάκη να έχει ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο και να χρειάζεται ημέρες ξεκούρασης.

Απέναντι στην Καραμπάγκ την περασμένη Πέμπτη (13/10) ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πήρε το "βάπτισμα του πυρός" με τη φανέλα του Ολυμπιακού κάνοντας το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του και λίγες ημέρες αργότερα αναμένεται να πραγματοποιήσει την παρθενική συμμετοχή του και σε επίπεδο Super League.

Για την ακρίβεια, αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική, με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο μετά από το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Πασχαλάκη να ετοιμάζεται για το "ελληνικό" ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Πιο αναλυτικά, ο Τζολάκης, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού απέναντι στον Δικέφαλο, στην ήττα των πρωταθλητών Ελλάδας με 2-1 την Δευτέρα (17/10), ένιωσε ενόχληση στον δεξιό ώμο και πήγε για εξετάσεις, με την τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 19χρονος κίπερ να μη δείχνει μεν κάτι ανησυχητικό αλλά να του συνίσταται να πάρει μερικές ημέρες ξεκούρασης.

Επειδή μεσολαβεί μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και εκείνου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, δεν πρόκειται να πάρει ρίσκο ο Μίτσελ και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τους ερυθρόλευκους, τόσο όσον αφορά στη βαθμολογία όσο και ως προς την ψυχολογία τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ