ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Παπασταθόπουλο, αλλά χωρίς Σαμασέκου και Γκάρι η αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Με Παπασταθόπουλο, αλλά χωρίς Σαμασέκου και Γκάρι η αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Παπασταθόπουλος μπήκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το μεγάλο παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκτός έμειναν οι Σαμασέκου και Γκάρι Ροντρίγκες, όπως και ο Ρέτσος.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό (09/04, 21.00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24) στη Λεωφόρο στο κρίσιμο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο που ένιωσε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, προπονήθηκε την Παρασκευή (7/4) και σήμερα (8/4) μπήκε στην αποστολή των ερυθρόλευκων κόντρα στους πράσινους.

Από την άλλη εκτός έμειναν οι Ντιάντιε Σαμασέκου και Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι είχαν τεθεί εκτός 20άδας κόντρα στον Δικέφαλο. Επιπλέον στη διάθεση του Ανιγκό δεν βρίσκονται οι Παναγιώτης Ρέτσος, όπως και οι Μπουτούτσι και Σέρτζι Κανός.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Αραμπί, Μπακαμπού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ