ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Ονιεκούρου η ενδεκάδα κόντρα στην Άιντραχτ

Ο Χένρι Ονιεκούρου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Χένρι Ονιεκούρου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο EUROKINISSI

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άιντραχτ (4/11, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24). Βασικός στο 4-2-3-1 του Πορτογάλου προπονητή ο Ονιεκούρου.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άιντραχτ (4/11, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24) για την 4η αγωνιστική του Europa League στο Καραϊσκάκης. Λίγη ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Αραμπί να βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος. Από πίσω του κινείται ο Αγκιμπού Καμαρά, με τον Μασούρα και Ονιεκούρου να παίζουν στα εξτρέμ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Αραμπί

Στον πάγκο: Καραργύρης, Τζολάκηςς, Μπουχαλάκης, Κούντε, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Παπαδόπουλος, Σουρλής.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Αντώνη Οικονομίδη σχολιάζουν τις κρίσιμες ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ και του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη για το Europa League και το Conference League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ