ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με μπότα στον Ρέντη ο Μπουχαλάκης, χάνει σίγουρα τον Αστέρα, φόβοι για Παναθηναϊκό

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Νέφτσι
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Νέφτσι EUROKINISSI

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης εμφανίστηκε με μπότα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη και θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα. Φόβοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπουχαλάκης αποχώρησε ως αλλαγή στο 90+2' του παιχνιδιού του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς ανέφεραν τότε κάκωση στον ταρσό.

Ο μέσος του Ολυμπιακού την Παρασκευή (7/1) δεν προπονήθηκε και εμφανίστηκε με ειδική προστατευτική μπότα στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στον Ρέντη.

Ως εκ τούτου ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα χάσει σίγουρα το ματς των Πειραιωτών απέναντι στον Αστέρα στο Καραϊσκάκης για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten (9/1, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24), ενώ υπάρχουν και φόβοι και για το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό (16/1, 19:30).

Ο Μπουχαλάκης το τελευταίο διάστημα είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στον άξονα του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι υπάρχουν και απουσίες εξαιτίας του Κόπα Άφρικα. Φέτος έχει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με ένα γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ