ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Κανός και Μπουτούσι, αλλά χωρίς Μαρσέλο, Σισέ και Γκάρι Ροντρίγκες η αποστολή για ΠΑΟΚ

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τους Κανός και Μπουτούτσι να βρίσκονται στη διάθεση του Μίτσελ. Εκτός Μαρσέλο, Μπα, Σισέ και Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (5/2, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοινώθηκε η αποστολή.

Οι νεοαποκτηθέντες Κανός και Μπουτούτσι είναι στη διάθεση του Μίτσελ και θα ταξιδέψουν με τους υπόλοιπους παίκτες στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.

Από την άλλη οι Μαρσέλο και Σισέ έμειναν εκτός, καθώς αντιμετωπίζουν κάποιες ενοχλήσεις, όπως δήλωσε και ο Μίτσελ την Παρασκευή (4/2). Εκτός έμειναν ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Μπα και ο Ανδρούτσος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Ντόι, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Μπουτσούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Αραμπί, Μπακαμπού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ