ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Φαντιγκά η αποστολή για τον Παναιτωλικό

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά
Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά να είναι για πρώτη φορά μεταξύ των "εκλεκτών". Εκτός έμειναν οι Βατσλίκ, Μανωλάς, Εμβιλά, Ρέαμπτσουκ και Μαντί Καμαρά.

Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης (19/01, 15:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του. Μεταξύ των "εκλεκτών" του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο νεοαποκτηθείς, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν για λόγους ξεκούρασης οι Βατσλίκ, Μανωλάς, Εμβιλά, Ρέαμπτσουκ, Μασούρα, Μαντί Καμαρά και τον τραυματία Μπουχαλάκη.

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Λοβέρα, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ