ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Ελσίνκι στο Europa League αν αποκλειστεί απ' τη Νέφτσι

Ο Ντάνιελ Ο' Σόνεϊ της Φινλανδίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρωσία για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 στο "Κρεστόβσκι", Αγία Πετρούπολη | Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021
Ο Ντάνιελ Ο' Σόνεϊ της Φινλανδίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρωσία για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 στο "Κρεστόβσκι", Αγία Πετρούπολη | Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 © 2021 KIRILL KUDRYAVTSEV/ASSOCIATED PRESS

Η Ελσίνκι θα αποτελέσει την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League αν οι Πειραιώτες αποκλειστούν από τη Νέφτσι στο 2ο προκριματικό του Champions League.

Από το Αζερμπαϊτζάν στη Φινλανδία θα χρειαστεί να ταξιδέψει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Νέφτσι στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή πορεία τους στον προκριματικό γύρο του Europa League σε αυτό το ενδεχόμενο και αντίπαλός τους θα είναι η Ελσίνκι, η οποία αποκλείστηκε την Τρίτη από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Φινλανδοί αντιμετώπιζαν τη Μάλμε στο ντέρμπι του ευρωπαϊκού βορρά και επιχείρησαν να ανατρέψουν την ήττα στη Σουηδία με 1-2. Προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με τον Μίρο Τένο, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 11' με τον Άντερς Κρίστιανσεν. Στο 2ο μέρος έκαναν την ανατροπή με τον Βέλκο Μπιρμάντσεβιτς, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Ρίκου Ρίσκι ισοφάρισε κι έδωσε ελπίδα στους γηπεδούχους. Το 3-2 που θα έστελνε τον αγώνα στην παράταση (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ) δεν ήρθε ποτέ και η Ελσίνκι αποκλείστηκε, συνεχίζοντας στο Europa League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ