ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με τον 17χρονο Χριστοφιλόπουλο κόντρα στην ΑΕΛ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Ελ Αραμπί κόντρα στην Άρσεναλ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Ελ Αραμπί κόντρα στην Άρσεναλ EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ (14/03), στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο 17χρονος στόπερ των ερυθρολεύκων, Γιάννης Χριστοφιλόπουλος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Μπα, Σεμέδο, Βρουσάι και Αβραάμ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (14/03) την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten, και o Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για το παιχνίδι με την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα.

Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται ο 17χρονος (σ.σ. 17/7/2003) στόπερ του Ολυμπιακού Γιάννης Χριστοφιλόπουλος ο οποίος θα καλύψει το κενό που υπάρχει στην αμυντική γραμμή των ερυθρόλευκων μετά τις απουσίες των Σεμέδο (ήταν και τιμωρημένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς είχε συμπληρώσει κάρτες) Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος τους τελευταίους μήνες μετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας για να βοηθάει και έχει ξεχωρίσει. Εκτός φυσικά πλην των προαναφερθέντων είναι και ο Βρουσάι που είναι τραυματίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΛ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ