ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στη Νέφτσι

Ο Σεμέδο στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Σεμέδο στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Τουλάχιστον τρεις αλλαγές συγκριτικά με το φιλικό της προηγούμενης Τετάρτης απέναντι στον Άρη αναμένεται να έχει στη αρχική του ενδεκάδα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νέφτσι Μπακού (22.00, NS1, Mega).

Τουλάχιστον τρεις αλλαγές πρόκειται τελικά να υπάρξουν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Νέφτσι Μπακού απόψε (22.00, NS1, Mega) στο Γ. Καραϊσκάκης συγκριτικά με το φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στον Άρη. Ο Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, σκοπεύει να κάνει από μία αλλαγή σε κάθε γραμμή της ομάδας του.

Σίγουροι για το αρχικό σχήμα θεωρούνται οι Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας.

Για τις άλλες τρεις θέσεις, ο Αβραάμ με τον πιτσιρικά Μάρκοβιτς διεκδικούν μια θέση στο κέντρο της άμυνας, ο Κούντε με τον Βαλμπουενά στο κέντρο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αχμέντ Χασάν αντί του Ελ Αραμπί. Οι οριστικές αποφάσεις του Πορτογάλου τεχνικού θα γίνουν γνωστές μόλις η αποστολή της ομάδας φτάσει στο φαληρικό γήπεδο, όπου θα υποδεχθεί την εκπρόσωπο του Αζερμπαϊτζάν μπροστά σε 10.000 φιλάθλους της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ