ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Μάτια" για τον Αγκιμπού Καμαρά στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη με την Άιντραχτ

Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ INTIME

Εκπρόσωποι της Σασουόλο και της Στρασμπούρ θα δουν από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ στα "ραντάρ" της Ρόμα βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά.

Το ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου του Europa League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Πέμπτη (4/11) στο Καραϊσκάκη συγκεντρώνει τα βλέμματα αρκετών εκπροσώπων ευρωπαϊκών ομάδων ενόψει των δύο προσεχών μεταγραφικών περιόδων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στις εξέδρες του γηπέδου του Νέου Φαλήρου θα βρεθούν άνθρωποι της Σασουόλο και της Στρασμπούργκ, ενώ αναμένεται να δώσουν το “παρών” και σκάουτ αγγλικών και γερμανικών ομάδων.

Σχετικά με την παρουσία του εκπροσώπου της Σασουόλο, στην οποία αγωνίζεται ο αριστερός μπακ Γιώργος Κυριακόπουλος, πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως προτίθεται να “τσεκάρει” έναν παίκτη του Ολυμπιακού και έναν της Άιντραχτ. Σε ό,τι αφορά την πειραϊκή ομάδα, γίνεται λόγος για τον Αγκιμπού Καμαρά.

Η Σασουόλο δεν είναι ομάδα πρώτης γραμμής στο ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά διαθέτει ρόστερ συνολικής χρηματιστηριακής αξίας 217.000.000 ευρώ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ξόδεψε 16.000.000 προκειμένου να αποκτήσει τον 21χρονο επιθετικό μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού, Χαμέντ Τζούνιορ Τραορέ από την Έμπολι. Επίσης, δαπάνησε σχεδόν 31.000.000 ευρώ συνολικά για μεταγραφές ποδοσφαιριστών τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ακόμη, το καλοκαίρι του 2020, η Σασουόλο είχε δώσει 10.000.000 στη Ρόμα για την αγορά του Γκρεγκορί Ντεφρέλ από τη Ρόμα και άλλα 9.500.000 στη Νάπολι για την απόκτηση του Βλαντ Κίρικες, ενώ συνολικά είχε ξοδέψει 28.500.000 για μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Η Ρόμα για τον Μαντί Καμαρά

Όσο για την Στρασμπούργκ, την ομάδα από την οποία ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κένι Λαλά, είχε ασχοληθεί στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού με την περίπτωση του Σισέ.

Ωστόσο, ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη (4/11), καθώς είναι τιμωρημένος. Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό από τη Γαλλία, ποιόν ή ποιους παίκτες θέλει να παρακολουθήσει ο άνθρωπος της Στρασμπούργκ στο Νέο Φάληρο.

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν πως ο σκάουτ της Ρόμα που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο, στον αγώνα Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-1, είχε το βλέμμα του στραμμένο στον Μαντί Καμαρά. Προσθέτουν δε, πως οι Τζιαλορόσι παρακολουθούν στενά την πορεία του διεθνούς μέσου από τη Γουινέα και ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι Ρωμαίοι μπορούν να πετύχουν συμφωνία με την πειραϊκή ομάδα αν καταθέσουν πρόταση 12-15 εκατ. ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι πάντως κοστολογούν τον 24χρονο χαφ πιο ψηλά…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ SERIE A LIGUE 1 ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ